Jäsenyys

Santa Claus Karting ry:n (SCK) jäsenenä saat käyttää seuran tarjoamia palveluita ja osallistua kaikkiin seuran järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin jäsenhinnoilla tai täysin veloituksetta. SCK on AKK-Motorsport ry:n rekisteröimä autourheiluseura, eli jäsenyytemme mahdollistaa AKK:n lisenssien hankkimisen.

SCK:n jäsenrekisteriä hoitaa Reima Kuusisto, santaclauskarting@gmail.com 

Jäsenmaksut 2020

Hinnat
Aikuisjäsen 26,5 €
Nuorisojäsen (alle 15 v) 10 €
Kannatusjäsen 50 €

Jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksujen maksaminen

Jäsenmaksu maksetaan laskulla tai KITI-järjestelmässä sen jälkeen, kun jäsenyytesi on käsitelty. Lasku tulee joko sähköpostitse jäsenrekisterin hoitajalta tai paperi-/E-laskuna AKK:sta, riippuen siitä missä vaiheessa vuotta liityt jäseneksi. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan. 

Vanhoille jäsenille tulee jäsenmaksulasku ennen vuodenvaihdetta. Jos laskua ei näy viimeistään joulukuun aikana, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan.

Lisenssin ostaminen

Voit ostaa lisenssin AKK KITI-järjestelmästä sen jälkeen, kun jäsenyytesi on rekisteröity ja jäsenmaksu näkyy suoritettuna. Normaalisti tämä vie alle viikon. 

Kiire saada lisenssi?

Toimi näin:
1. Lähetä jäsentietosi* ohjeiden mukaan
2. Hoputa jäsenrekisterin hoitajaa käsittelemään jäsenyytesi mahdollisimman nopeasti :)
3. Saatuasi jäsenmaksulaskun tai kuittauksen jäsenyytesi käsittelystä, kirjaudu KITI-järjestelmään ja maksa jäsenmaksu verkko-ostoksena** KITIn ohjeiden mukaisesti. Pääset ostamaan lisenssin heti kun maksu on rekisteröitynyt.

*) Vanhat jäsenet voivat uusia jäsenyyden suoraan KITI:ssä, jäsentietoja ei tarvitse lähettää uudelleen.
**) Jos maksat jäsenmaksusi verkko-ostoksena KITI:ssä, voit jättää huomioimatta saamasi jäsenmaksulaskun. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan.