Junioritoiminta

Jässärit

Jässäreiksi kutsuttuja harjoituskisoja ajetaan Mäntyvaarassa fossiilisarjan kisojen yhteydessä. Katso ajankohdat etusivun kalenterista.

Jässäreihin osallistuminen on maksutonta, mutta vakuutusturvan vuoksi kuljettajalla tulee olla voimassa oleva karting-lisenssi. Osallistujilta ei vaadita aiempaa kilpailukokemusta, vaan tapahtumien tarkoitus on tutustuttaa nuoria kuljettajia ryhmässä ajamiseen. 

Jässäreiden tulokset


 

Karting-koulu

Tervetuloa kartingkouluun Mäntyvaaran kartingradalle 22.5.2018 klo 18 alkaen, kartingkoulu kokoontuu viitenä peräkkäisenä tiistaina. Osallistujamäärä enintään 50 koululaista, jos ilmoittautuneita on enemmän kuin 25 jaetaan ryhmä kahteen osaan ja toinen ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin. 

Koulu on tarkoitettu 6-12-vuotiaille uusille kuljettajille ja huoltajille ja se kokoontuu avaustapahtuman jälkeen viitenä perättäisenä tiistaina klo 18:00 Mäntyvaaran radalla. Kartingkoulun osallistumismaksu on 100 euroa, sisältäen koulukaluston käytön, ohjauksen ja vakuutuksen.

Ilmoittautuminen joko tapahtumassa tai verkossa.

Avajaistapahtumassa järjestetään näytösajo jossa eri luokkien kuljettajat ajavat radalla sekä esittelevät kalustoaan ratavarikolla. Avajaistapahtumassa on mahdollisuus kokeilla ajamista ilman korvausta.

Ohjeet osallistujille